Főmenü
· Főoldal
· Árjegyzék
· Tájékoztatók
· Tesztvizsga
· Letöltések
· Személyes
· Magunkról
· Kapcsolat

Felhasználó
Azonosító

Jelszó

Biztonsági kód
Biztonsági kód
A fenti biztonsági kód megadása
[ Regisztráció ]

Tesztvizsga.hu


Poster Mockup

Urban Poster Mockup

Urban Poster Mockup WebShop

Google hirdetések
Általános információk
Általános információkKöszöntő
     Tisztelt Érdeklődő!

Örömmel köszöntjük portálunkon! Feltehetőleg a "tesztvizsga" kifejezés keltette fel figyelmét, ami az oldalunkon nyújtott szolgáltatások egyik legfontosabb eleme.

Szándékunk szerint a portálunkon alkalmazott oktatási módszerrel segítjük azokat, akik szakmájuk/hivatásuk vagy kedves időtöltésük ismereteit egyénileg kívánják megszerezni, azokat, akik tanfolyamra járnak ugyan, de még biztosabbá szeretnék tenni tudásukat, továbbá eredményesen akarnak felkészülni vizsgáikra.

Céljaink közé tartozik
segítséget nyújtani a képzőszervek oktatási tevékenységéhez, közösen kialakítani egy megközelítőleg azonos (magas) színvonalú képzés törzsanyagát, vagyis együtt erősíteni a megszerzett tudás értékét, a vizsgák eredményességét.

Rendszerünkkel képzőszervek számára is
lehetővé tesszük a hagyományos képzések támogatását és a korszerű távoktatási (e-learning) módszerek alkalmazását.

Mit nyújtunk?A hivatásos vagy kedvtelési célú hajózási hatósági képesítő
vizsgára készülőknek

A Nemzeti Közlekedési Hatóság által (KH/HL/A/74/37/1/2009 számon) tansegédletként jóváhagyott és felkészülési segédletként ajánlott 
  • folyamatosan karbantartott OKTATÁSI ANYAGOT,
  • a vizsgán alkalmazott HIVATALOS hajózási hatósági VIZSGAKÉRDÉSEK (tesztkérdések) gyakorlásának lehetőségét,
  • egyéni tanulást segítő oktatástechnológiai és pedagógiai módszertant is alkalmazó interaktív oktatórendszert,
  • önellenőrzés lehetőségét a tényleges hatósági vizsga rendjét követő vizsga-tesztsorokkal,
  • rendszerbe integrált konzultációs lehetőséget
itt, a Tesztvizsga.hu internetes oldalán. A Tesztvizsga.hu zárt rendszerű - interneten működő, böngészővel használható - távoktatási képzésmenedzsment rendszer (Learning Management System, LMS) -ként is alkalmazható

jóváhagyott elektronikus távoktatási és oktatást támogató "e-learning" rendszer, mely

szándékaink szerint minden vizsgakérdéshez,
a rendszerünkbe integrált
szakszerű magyarázószöveg, ábra és elektronikus tananyag
olyan kompletten kapcsolódik,
hogy más segédanyag (pl. könyv vagy CD) felhasználása nélkül is
elegendő legyen a hatósági vizsgákra való felkészüléshez.

Árjegyzék

A Tesztvizsga.hu használatát azoknak is ajánljuk akik szeretnék elmélyíteni tudásukat, gyakorolnák a vizsgakérdéseket és erősítenék vizsgabiztonságukat.

Rendszerünk valamennyi árjegyzékünkben szereplő belvízi kedvtelési célú vizsgatárgy, valamint a hivatásos és szolgálati célú hajós vizsgatárgyak tekintetében már jelenleg is a hatósági vizsgán használt vizsgakérdéseket és válaszokat tartalmazza és a számonkérés rendje is annak megfelelő (a parti navigáció esetében a szóbeli elem kivételével, amely a tengeri térképen való mérés és tájékozódás gyakorlatát érinti), jelentős számú gyakorlási lehetőséget biztosítva vizsgakörülmények között.

A Vonalismeret és a Német nyelv, valamint a tengeri kedvtelési célú tárgyak tekintetében a hatósági vizsga nem teszt rendszerű szolgáltatásunk jelentős segítség lehet a szóbeli és írásos vizsgára felkészüléshez.

A Tesztvizsga.hu szolgáltatásai között valamennyi vizsgatárgy tekintetében megtalálható a vizsgán számon kért ismeretanyag (tananyag) és a vizsgák tesztkérdéseinek gyakorlási lehetősége, valamint összességében (a belvízi kedvtelési vizsgák három vizsgatárgyában) 80 db gyakorló vizsgateszt kitöltési lehetősége. Ezt egészíti ki az a tesztanyag, amelyet a Tesztvizsga.hu munkacsoport szakértői készítettek és a tudás erősítését szolgálják.

A felkészülés során a Tesztvizsga.hu biztosítja az interaktív kapcsolatot, azaz a honlapon szereplő tananyag és tesztkérdések tekintetében készséggel segítjük tisztelt Felhasználóinkat.

A Tesztvizsga.hu használata során elérhető tananyag (amely része az előfizetésnek ) folyamatosan karbantartott, a közlekedési hatóság által folyamatosan ellenőrzött, kisebb költségigényű és azonnali változáskövetéssel rendelkező (azaz friss) és célirányosabb, mint a piacon kapható nyomtatott, ill. CD-n elérhető tananyag, vagy szakirodalom.


Az egyes praktikusan csoportosítható tárgyakat (pl. valamennyi kedvtelési vizsgatárgy, vagy a hivatásos nagyhajó-vezetők esetében a vonalvizsga III. két tengeri tárgya, vagy hivatásos/szolgálati célú kishajó-vezető vizsgatárgyak egy részét) csomagban is hozzáférhetővé tettük, amely csomagok az egyedi vásárláshoz képest jelentős árkedvezménnyel vehetők igénybe.
A csomag használatakor a használati időszak számlálása a tesztkérdések gyakoroltató, vagy vizsgaszimulációs részének első alkalommal történő megnyitásával veszi kezdetét, tárgyanként. A tananyag használatának megkezdése, valamint egy adott tárgy komplett (tananyag+tesztkérdések) használatának megkezdése a többi tárgy tekintetében nem indítja el a használhatóság időtartamának csökkenését. A csomag megvásárlása tehát arra ad lehetőséget, hogy a Felhasználó maga döntse el a tanulás ütemezését (teheti ezt rövid idő alatt, ha közel van a vizsga időpontja és teheti akár több hónapig is, ha naponta kevés ideje van foglalkozni az anyaggal).

Ha felkeltettük érdeklődését a további részletek tekintetében, akkor javasoljuk tájékoztatóink, bemutatóink és kínálatunk megtekintését. Termékeinket viszonteladóinknál is megvásárolhatja.

   
 
 
Az oldalainkon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek.
Az oldalainkon elérhető tartalmat és a Tesztvizsga.hu rendszert szerzői jog© védi. A Tesztvizsga.hu rendszer előfizethető moduljait és azok tartalmát kizárólag előfizetőink használhatják, előfizetésük időtartama alatt és csak a Tesztvizsga.hu oldalain. Az oldalainkon található bármely tartalom részben vagy egészben (a vizsgakérdéseket, képeket, ábrákat és válaszokat is beleértve) egyéb felhasználása, pl. másolása, publikálása, kölcsönbe vagy ajándékba-adása, hálózaton vagy más módon való elérhetővé tétele, üzleti célú felhasználása a Tesztvizsga.hu rendszer tulajdonosainak és az adott tartalom szerzőjének/előadójának előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!

HA5ABE Software © 1980
Weboldalunk hírei a backend.php és az ultramode.txt fájlokkal is elérhetők.

Elérhetőség / Kapcsolat    Árjegyzék / Megrendelés

Tartalomkezelő rendszer: © 2005 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licenc érvényes.
Oldalkészítés: 0.13 másodperc