Főmenü
· Főoldal
· Árjegyzék
· Tájékoztatók
· Tesztvizsga
· Letöltések
· Személyes
· Magunkról
· Kapcsolat

Felhasználó
Felhasználónév

Jelszó

Biztonsági kód
Biztonsági kód
A fenti biztonsági kód megadása


(Regisztráció)

Tesztvizsga.hu


Poster Mockup

Urban Poster Mockup

Urban Poster Mockup WebShop

Google hirdetések
Belvízi és tengeri hajózás
Belvízi és tengeri hajózásIskolák, ill. szervezett képzéssel foglalkozók számára

2009. január 1-ét követően minden, hajó vezetésére jogosító, így pl. a kedvtelési célú hajózási képesítés megszerzésének egyik előfeltétele, jóváhagyott képzőszervnél végzett tanfolyam és annak igazolása. Ilyen igazolást, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott képzőszervek állíthatnak ki. Képzőszerv jóváhagyásának egyik feltétele a jóváhagyott tananyag és tematika alkalmazása a képzésben, megfelelő példányszámban. A Tesztvizsga.hu olyan tananyagot tesz hozzáférhetővé megrendelőinek, amelyeket a Nemzeti Közlekedési Hatóság jóváhagyott, ill. amikor erre már nem volt hatásköre, akkor annak vizsgálatát követően ajánlott tananyagai között szerepeltet. Ezek a tananyagok a hatósági engedélyezés során alkalmazhatók jóváhagyott tananyagként akkor, ha a képzőszerv együttműködési megállapodás alapján azt alkalmazza az oktatásban. Képzőszervek és oktatók számára jelentős viszonteladói kedvezményt biztosítunk, egységes feltételekkel:A Tesztvizsga.hu rendszere szervezett képzésben is alkalmazható, mint:
 • oktatástechnológiai és pedagógiai módszertant is alkalmazó, 
 • távoktatásban is felhasználható,
 • hagyományos oktatást is támogató, és azt kiegészítő
 • elektronikus oktatási "e-learning" rendszer,
 • a "Nemzeti Közlekedési Hatóság által KH/HL/A/74/37/1/2009 számon jóváhagyott, ill. ajánlott tansegédlet",
 • a képzőszervek jóváhagyási eljárásához (hasznosítási szerződés megkötésének lehetősége),
 • komplett tematika és tananyag,
 • a hatósági vizsgakérdések gyakorlási lehetősége,
 • elméleti tárgyakat oktatók munkájának segítésére.
 • Saját képzésüket kiegészítve, viszonteladóként kínálhatják tanulóiknak a folyamatosan karbantartott ismeretanyag elérését és a hatósági vizsgakérdések gyakorlásának lehetőségét, fokozva ezzel a vizsgabiztonságot.
 • Az iskolák (általuk felhatalmazott) oktatóinak speciális lehetőségeket biztosítunk. (pl. adminisztrálási lehetőségek, megtekinthetik ill. figyelemmel kísérhetik saját iskolájukba járó tanulóik Tesztvizsga.hu rendszerben teljesített gyakorlási és vizsgaszimulációs eredményeit, válaszolhatnak a feltett kérdéseikre,...)
A Tesztvizsga.hu használata nem igényel képzőszerv által biztosított számítógépes géptermet, mivel a rendszer használata nem helyhez kötött.

A programcsomaghoz tartozó napra készen karbantartott tananyag (amely része a megrendelésnek)
 • lefedi a hatósági vizsga követelményeit,
 • kisebb költségigényű és célirányosabb, mint a piacon kapható, hasonló témájú szakkönyvek azzal a többlettel, hogy
 • interaktív gyakorlási lehetőséget és
 • a rendszerbe integrált off-line konzultációs lehetőséget is biztosít,
 • a Tesztvizsga.hu rendszert azonos felhasználó több gépről is használhatja ugyanazzal a felhasználói névvel, de nem egy időben.
Kedvtelési hajósoknál
a Tesztvizsga.hu a hat elméleti vizsgatárgya esetében teszi lehetővé a vizsgakérdések gyakorlási lehetőségét, továbbá véletlenszerűen - de a vizsga-szabályoknak megfelelően - összeállított tesztsorokon is lehetővé teszi az ismeretanyag gyakorlását a hatósági vizsga körülményei között.

Ugyanezt a hivatásos és szolgálati hajósoknál 12 vizsgatárgy 20 vizsgaszintjénél biztosítjuk.

A Tesztvizsga.hu szervezett képzésbeli használatának megkezdése az igényelt mennyiségű kód megrendelésével és a tanulóknak való kiosztásával lehetséges.

Egy adott kód használati idejének számolása a tesztkérdések gyakoroltató, vagy vizsgaszimulációs részének első alkalommal történő megnyitásával veszi kezdetét, tárgyanként, azaz a tananyag gyakorlása önmagában nem indítja el a korlátozott (30 napos) használati időszakot.

A sikertelen vizsgát pótlók esetében két módon folytatható a gyakorlás. A második periódusban dönthet úgy a felhasználó, hogy korábbi eredményei kerüljenek törlésre azonnal és a teljes tesztanyagot ismét gyakorolhassa, de dönthet úgy is, hogy onnan folytatja, ahol előzőleg abbahagyta és csak később kéri az újrakezdés lehetőségét, ha még szükségesnek érzi.

További részletek a hasznosítási szerződésben,
Felkészítő használata és a Termékeinkről című tájékoztatókban.

   
 
 
Az oldalainkon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek.
Az oldalainkon elérhető tartalmat és a Tesztvizsga.hu rendszert szerzői jog© védi. A Tesztvizsga.hu rendszer előfizethető moduljait és azok tartalmát kizárólag előfizetőink használhatják, előfizetésük időtartama alatt és csak a Tesztvizsga.hu oldalain. Az oldalainkon található bármely tartalom részben vagy egészben (a vizsgakérdéseket, képeket, ábrákat és válaszokat is beleértve) egyéb felhasználása, pl. másolása, publikálása, kölcsönbe vagy ajándékba-adása, hálózaton vagy más módon való elérhetővé tétele, üzleti célú felhasználása a Tesztvizsga.hu rendszer tulajdonosainak és az adott tartalom szerzőjének/előadójának előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!

HA5ABE Software © 1980
Weboldalunk hírei a backend.php és az ultramode.txt fájlokkal is elérhetők.

Elérhetőség / Kapcsolat    Árjegyzék / Megrendelés

Tartalomkezelő rendszer: © 2005 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licenc érvényes.
Oldalkészítés: 0.04 másodperc