Főmenü
· Főoldal
· Árjegyzék
· Tájékoztatók
· Tesztvizsga
· Letöltések
· Személyes
· Magunkról
· Kapcsolat

Felhasználó
Azonosító

Jelszó

Biztonsági kód
Biztonsági kód
A fenti biztonsági kód megadása
[ Regisztráció ]

Tesztvizsga.hu


Poster Mockup

Urban Poster Mockup

Urban Poster Mockup WebShop

Google hirdetések
Belvízi és tengeri hajózás
Belvízi és tengeri hajózásIskolák, ill. szervezett képzéssel foglalkozók számára

2009. január 1-ét követően minden, hajó vezetésére jogosító, így pl. a kedvtelési célú hajózási képesítés megszerzésének egyik előfeltétele, jóváhagyott képzőszervnél végzett tanfolyam és annak igazolása. Ilyen igazolást, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott képzőszervek állíthatnak ki. Képzőszerv jóváhagyásának egyik feltétele a jóváhagyott tananyag és tematika alkalmazása a képzésben, megfelelő példányszámban. A Tesztvizsga.hu olyan tananyagot tesz hozzáférhetővé megrendelőinek, amelyeket a Nemzeti Közlekedési Hatóság jóváhagyott, ill. amikor erre már nem volt hatásköre, akkor annak vizsgálatát követően ajánlott tananyagai között szerepeltet. Ezek a tananyagok a hatósági engedélyezés során alkalmazhatók jóváhagyott tananyagként akkor, ha a képzőszerv együttműködési megállapodás alapján azt alkalmazza az oktatásban. Képzőszervek és oktatók számára jelentős viszonteladói kedvezményt biztosítunk, egységes feltételekkel:A Tesztvizsga.hu rendszere szervezett képzésben is alkalmazható, mint:
 • oktatástechnológiai és pedagógiai módszertant is alkalmazó, 
 • távoktatásban is felhasználható,
 • hagyományos oktatást is támogató, és azt kiegészítő
 • elektronikus oktatási "e-learning" rendszer,
 • a "Nemzeti Közlekedési Hatóság által KH/HL/A/74/37/1/2009 számon jóváhagyott, ill. ajánlott tansegédlet",
 • a képzőszervek jóváhagyási eljárásához (hasznosítási szerződés megkötésének lehetősége),
 • komplett tematika és tananyag,
 • a hatósági vizsgakérdések gyakorlási lehetősége,
 • elméleti tárgyakat oktatók munkájának segítésére.
 • Saját képzésüket kiegészítve, viszonteladóként kínálhatják tanulóiknak a folyamatosan karbantartott ismeretanyag elérését és a hatósági vizsgakérdések gyakorlásának lehetőségét, fokozva ezzel a vizsgabiztonságot.
 • Az iskolák (általuk felhatalmazott) oktatóinak speciális lehetőségeket biztosítunk. (pl. adminisztrálási lehetőségek, megtekinthetik ill. figyelemmel kísérhetik saját iskolájukba járó tanulóik Tesztvizsga.hu rendszerben teljesített gyakorlási és vizsgaszimulációs eredményeit, válaszolhatnak a feltett kérdéseikre,...)
A Tesztvizsga.hu használata nem igényel képzőszerv által biztosított számítógépes géptermet, mivel a rendszer használata nem helyhez kötött.

A programcsomaghoz tartozó napra készen karbantartott tananyag (amely része a megrendelésnek)
 • lefedi a hatósági vizsga követelményeit,
 • kisebb költségigényű és célirányosabb, mint a piacon kapható, hasonló témájú szakkönyvek azzal a többlettel, hogy
 • interaktív gyakorlási lehetőséget és
 • a rendszerbe integrált off-line konzultációs lehetőséget is biztosít,
 • a Tesztvizsga.hu rendszert azonos felhasználó több gépről is használhatja ugyanazzal a felhasználói névvel, de nem egy időben.
Kedvtelési hajósoknál
a Tesztvizsga.hu a hat elméleti vizsgatárgya esetében teszi lehetővé a vizsgakérdések gyakorlási lehetőségét, továbbá véletlenszerűen - de a vizsga-szabályoknak megfelelően - összeállított tesztsorokon is lehetővé teszi az ismeretanyag gyakorlását a hatósági vizsga körülményei között.

Ugyanezt a hivatásos és szolgálati hajósoknál 12 vizsgatárgy 20 vizsgaszintjénél biztosítjuk.

A Tesztvizsga.hu szervezett képzésbeli használatának megkezdése az igényelt mennyiségű kód megrendelésével és a tanulóknak való kiosztásával lehetséges.

Egy adott kód használati idejének számolása a tesztkérdések gyakoroltató, vagy vizsgaszimulációs részének első alkalommal történő megnyitásával veszi kezdetét, tárgyanként, azaz a tananyag gyakorlása önmagában nem indítja el a korlátozott (30 napos) használati időszakot.

A sikertelen vizsgát pótlók esetében két módon folytatható a gyakorlás. A második periódusban dönthet úgy a felhasználó, hogy korábbi eredményei kerüljenek törlésre azonnal és a teljes tesztanyagot ismét gyakorolhassa, de dönthet úgy is, hogy onnan folytatja, ahol előzőleg abbahagyta és csak később kéri az újrakezdés lehetőségét, ha még szükségesnek érzi.

További részletek a hasznosítási szerződésben,
Felkészítő használata és a Termékeinkről című tájékoztatókban.

   
 
 
Az oldalainkon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek.
Az oldalainkon elérhető tartalmat és a Tesztvizsga.hu rendszert szerzői jog© védi. A Tesztvizsga.hu rendszer előfizethető moduljait és azok tartalmát kizárólag előfizetőink használhatják, előfizetésük időtartama alatt és csak a Tesztvizsga.hu oldalain. Az oldalainkon található bármely tartalom részben vagy egészben (a vizsgakérdéseket, képeket, ábrákat és válaszokat is beleértve) egyéb felhasználása, pl. másolása, publikálása, kölcsönbe vagy ajándékba-adása, hálózaton vagy más módon való elérhetővé tétele, üzleti célú felhasználása a Tesztvizsga.hu rendszer tulajdonosainak és az adott tartalom szerzőjének/előadójának előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!

HA5ABE Software © 1980
Weboldalunk hírei a backend.php és az ultramode.txt fájlokkal is elérhetők.

Elérhetőség / Kapcsolat    Árjegyzék / Megrendelés

Tartalomkezelő rendszer: © 2005 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licenc érvényes.
Oldalkészítés: 0.05 másodperc