Főmenü
· Főoldal
· Árjegyzék
· Tájékoztatók
· Tesztvizsga
· Letöltések
· Személyes
· Magunkról
· Kapcsolat

Felhasználó
Felhasználónév

Jelszó

Biztonsági kód
Biztonsági kód
A fenti biztonsági kód megadása


(Regisztráció)

Tesztvizsga.hu


Poster Mockup

Urban Poster Mockup

Urban Poster Mockup WebShop

Google hirdetések
 
Általános információk

Keresés a kategória cikkeiben:   
[ Főoldal | Kategóriák ]

Köszöntő
Általános információk     Tisztelt Érdeklődő!

Örömmel köszöntjük portálunkon! Feltehetőleg a "tesztvizsga" kifejezés keltette fel figyelmét, ami az oldalunkon nyújtott szolgáltatások egyik legfontosabb eleme.

Szándékunk szerint a portálunkon alkalmazott oktatási módszerrel segítjük azokat, akik szakmájuk/hivatásuk vagy kedves időtöltésük ismereteit egyénileg kívánják megszerezni, azokat, akik tanfolyamra járnak ugyan, de még biztosabbá szeretnék tenni tudásukat, továbbá eredményesen akarnak felkészülni vizsgáikra.

Céljaink közé tartozik
segítséget nyújtani a képzőszervek oktatási tevékenységéhez, közösen kialakítani egy megközelítőleg azonos (magas) színvonalú képzés törzsanyagát, vagyis együtt erősíteni a megszerzett tudás értékét, a vizsgák eredményességét.

Rendszerünkkel képzőszervek számára is
lehetővé tesszük a hagyományos képzések támogatását és a korszerű távoktatási (e-learning) módszerek alkalmazását.

Mit nyújtunk?A hivatásos vagy kedvtelési célú hajózási hatósági képesítő
vizsgára készülőknek

A Nemzeti Közlekedési Hatóság által (KH/HL/A/74/37/1/2009 számon) tansegédletként jóváhagyott és felkészülési segédletként ajánlott 
 • folyamatosan karbantartott OKTATÁSI ANYAGOT,
 • a vizsgán alkalmazott HIVATALOS hajózási hatósági VIZSGAKÉRDÉSEK (tesztkérdések) gyakorlásának lehetőségét,
 • egyéni tanulást segítő oktatástechnológiai és pedagógiai módszertant is alkalmazó interaktív oktatórendszert,
 • önellenőrzés lehetőségét a tényleges hatósági vizsga rendjét követő vizsga-tesztsorokkal,
 • rendszerbe integrált konzultációs lehetőséget
itt, a Tesztvizsga.hu internetes oldalán. A Tesztvizsga.hu zárt rendszerű - interneten működő, böngészővel használható - távoktatási képzésmenedzsment rendszer (Learning Management System, LMS) -ként is alkalmazható

jóváhagyott elektronikus távoktatási és oktatást támogató "e-learning" rendszer, mely

szándékaink szerint minden vizsgakérdéshez,
a rendszerünkbe integrált
szakszerű magyarázószöveg, ábra és elektronikus tananyag
olyan kompletten kapcsolódik,
hogy más segédanyag (pl. könyv vagy CD) felhasználása nélkül is
elegendő legyen a hatósági vizsgákra való felkészüléshez.

Árjegyzék

(Tovább... 10870 betű van még )

Tájékoztató bemutatók a Tesztvizsga.hu működéséről
Általános információk
Előfizetőink és Partnereink kérésére részletes bemutatókat készítettünk a Tesztvizsga.hu rendszer működéséről:


 Bemutatók

 Flash formátumban  PowerPoint formátumban
 A Tesztvizsga.hu rendszer működése, használata:
 megtekintés
megtekintés / letöltés
 Új felhasználó regisztrálása: megtekintés megtekintés / letöltés
 Megrendelés vagy aktiválás: megtekintés megtekintés / letöltés

A rendszer működésének és használatának bemutatója a megrendelés előtti előzetes tájékozódást szolgálja, azaz eldönthető, hogy érdemes-e használni a Tesztvizsga.hu szolgáltatásait.Tudományosan bizonyítva is hatékony a Tesztvizsga.hu alkalmazott módszere
Általános információk
Kutatók felismerték és bizonyították azt, hogy hatékony az a módszer, ahogyan a rendszerünk kitalálója és fejlesztője tanította olyanoknak a Morse-t, akiket ugyan úgy vittek be katonának mint őt, tehát akaratuk ellenére. Ezt a módszert programozta le egy Commodore számítógépen működő Morse oktató programba kb. 1985-ben, később PC-re, majd 2007-ben a Tesztvizsga.hu ma is alkalmazott rendszerébe. A Tesztvizsga.hu, a cikkben leírt módszert is alkalmazza (a "teszt-hatás"-t és az "előteszt-hatás"-t is beleértve) tehát mára tudományosan is bizonyított, hogy miért olyan sikeresek a vizsgákon azok, akik ezt a rendszert is alkalmazzák felkészülésük során.

A hivatkozott cikk:
http://index.hu/tudomany/2013/09/02/teszteles_a_tudas_anyja_nem_az_ismetles/KARÁCSONY - 2010
Általános információk
A TESZTVIZSGA.HU MUNKATÁRSAI
MINDEN KEDVES ÜGYFELÜNKNEK, ÉRDEKLŐDŐKNEK, A HAJÓZÁS MINDEN BARÁTJÁNAK


ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNAK!(A karácsonyi képeslapot a TIT Hajózástörténeti, -Modellező és Hagyományőrző Egyesület tagjai készítették a Lajta monitor hadihajó ez évben történt megújulása alkalmát is megünnepelve, köszönet Nekik érte)
Nyilt levél
Általános információk
Tisztelt MR1!
Tisztelt 180 perc Szerkesztőség!

Igazán örültem annak, hogy remekül sikerült a hétfő délelőtti műsor és a műsorkészítők nagyon fontos dolgokat emeltek ki az engem is érintő műsorrészben. Számomra nem jelentett újdonságot ez a bűnbak-teremtés, hiszen 17 évet dolgoztam az államigazgatásban - már megszoktam (ha nem is szerettem meg). Azt is tudomásul veszem, hogy az újságírás nehézsége, hogy nincs idő a tények valós formában történő feltérképezésére, ezért negyed információkkal dolgoznak és ezeket saját ízlésük és szimpátiáik szerint kiegészítik.
Ebből szép számmal volt hallható a délelőtti műsorban a műsorvezető - aki nyilván teljes részletességgel ismeri a témát - részéről szép regényes formában tárgyalt a mi 20 milliós éves bevételünkről (de szép is lenne), arról hogy a teljes tananyag mennyibe is kerül (csak azt felejtette el hozzátenni, hogy az 6 vizsgatárgy teljes tananyagának, gyakorló interaktív tesztrendszerének, és 140-szeri vizsgateszt gyakorlási lehetőség ára és nem a többször emlegetett Hajózási Szabályzat kérdéseié) – bár ez gondolom a valóságból nem különösebben hiányzó infó.

Élvezettel hallgattam, hogy mennyire képben van ma - hét évvel az események után - a műsorvezető az én akkori munkaköri kötelességeimmel kapcsolatban. Megjegyzem, hogy ezt a feladatot – amit ő nekem tulajdonított - egy teljes független főosztály látta el a hatóságnál, amelyhez nekem speciel semmi közöm nem volt - ezt talán nem ártott volna tudni mielőtt az én egykori kötelességeimről futtat eszmét valaki.
Biztos sikeres műsort eredményez hatalmas gonosz mogulnak feltüntetni valakit, de ettől én még visszamenőleg sem voltam felelőse sem a víziközlekedés rendjének, sem a Hajózási Szabályzatnak, és nem volt feladatom kérdéseket készíteni sem.
Ettől függetlenül annak idején én voltam az, aki minden vizsgakérdést – vezetőim támogatásával - nyilvánossá tettem (valamennyi hajós vizsgatárgyból), ami akkor teljesen egyedi dolog volt még Európában is. Egyébként annak utána nézett-e valaki a t. MR1-nél, hogy más országokban hogy van ez? Nem ártott volna, mert esetleg kiderült volna, hogy … talán nem is annyira indokolt bántani a magyar hatóságot.

Azt is megértettem én Pomucz úr nyilatkozatából, hogy neki mi a problémája - sajnos Önök nem értették meg, segítek: az a probléma, hogy a korábbi papír alapú tesztvizsgák országosan 4(azaz négy!) fajta tesztlapon történtek, azaz a képző szervek kb. egy hét alatt mind a négyet megismerték, azaz a következő 50-500 tanulójuknak azt a 100 kérdést kellett csupán megtanítani és elmondani, hogy ha 1. sz lapot látsz, akkor ezeket kell megjelölni. Ez a világ elmúlt azzal, hogy a hatóság már rendelkezik eszközökkel ahhoz, hogy az új rendszerben gépi készítésű egyedi tesztlapot kap mindenki (nincs két azonos) és "sajnos" most meg kellene tanítani a hallgatóknak az egész tananyagot, hiszen a gép bármely részből tehet fel kérdést - lehet, hogy ezután olyanok fognak csak vezetni, akik ismerik a szabályokat? Ez bizonyára nem közérdek csak a hatóság packázása.
Az sem tűnt fel Önöknek, hogy miért éppen most került elő ez a kérdés – segítek: mivel a Pomucz úr által lefestett helyzet 4 éve így van (nincs tesztkönyv – vizsgák pedig eddig is voltak) mégiscsak érdekes, hogy éppen most vették ezt észre, amikor végre egy lényegesen pontosabb képet ad egy vizsga a felkészültségről (és egyben a képző szervek munkájáról).

Sikerült kivágni nyilatkozatomból azt az elemet, amit én nagyon fontosnak vélek, ezért most leírom: az átalakítás célja a vizsga tisztaságának minél erősebb védelme, amelyre a hatóság uniós támogatást kapott és ezt kívánja teljesíteni – egyet tudok vele érteni, mivel az uniós pályázatot egykori kedves kollégáimmal együtt én írtam; de ez bizonyára nem tetszik mindenkinek egyformán. Különösen nem azoknak a képző szervezeteknek, amelyek igen sekélyes teljesítményt nyújtva hallgatóiknak semmiféle támogatást nem adnak a sikeres tanulás érdekében (nem Pomucz úrra céloztam). A fentiekből az is egyértelmű, hogy a hatóság nem azért nem adta ki a tesztkönyvet, mert én nem engedtem, hanem azért, mert egy korszerűbb formát kívánt bevezetni (ez a döntés egyébiránt még akkor született, amikor még ott dolgoztam, azaz hogy én – középvezető - akarom vagy sem, annak nem volt relevanciája egy felső vezető számára).
Egy kis szakma: tesztkönyvvel nem lehet számítógépes rendszerű vizsgára felkészülni, azt lehetőleg vizsga körülmények között kell gyakorolni, mert nem vagyunk egyformán profik egy számítógépes képernyő előtt (még a fiatalok között is akad, aki zavarba jön).

Én azt gondolom, hogy mi korrekt javaslatot tettünk a hatóságnak a munka elvégzésére, a szolgáltatásunk ára (az összeget én nem írhatom le bár szívesen tenném) úgy gondolom bármilyen kritikát kibír. A szerződésre és a mi szerepünkre vonatkozóan vállaltuk – mint magánszervezet - az ÁSZ bármikori ellenőrzését is.
Visszatérve a szakmai oldalra, elhangzott, hogy „nem életszerű”-ek a kérdések. Valóban a kérdések egy része a kedvtelési hajósoknál nem feltétlenül szükséges ismereteket kér számon, ezért a hatóság meghatározta számunkra milyen kérdéstípusokat töröljünk a kérdésbankból és jónéhány kérdést konkréten is kijelölt törlésre – mi ezt végrehajtottuk és a hatóság feltett szándéka ezt alkalmazni, azaz életszerűbbé tenni a vizsgát. Megjegyzem: ezek a kérdések a kedvtelési hajósoknál kb. 30%-ban tartalmazzák a régi tesztkönyv anyagát, a többi elem új (amit – megelőzve a műsorvezető kérdését - már nem tudtam „hatósági munkaidőben” elkészíteni, mivel nyugdíjas vagyok három éve).

A hatóság – ismereteink szerint - nyilvánosságra fogja hozni a tesztvizsgák kérdéseit, amelyek alapján a képző szervek kidolgozhatják saját képzési rendszerüket vagy megvesznek egy kész rendszert (pl. a tesztvizsga.hu rendszerét), ami nem kötelező, de kényelmes és főleg – alkalmas és jó, a képző szerv számára jelentős költségkímélési lehetőség. Mivel? Azzal, hogy komplett képzési anyagot kap (azért a bizonyos 16e F-ért), amit az óráin is fel tud használni, valamint kialakul egy szakmai átlag követelmény, ami éppen ennek a szegmensnek a legnagyobb hiányossága. Ez az ár bármilyen összehasonlításban a legkedvezőbb (nézzenek utána)! A Tesztvizsga.hu egyébiránt nem képző szerv, azaz nem versenytársa a képző szerveknek, bárkinek azonos feltételeket kínál.

A műsorvezető szövegében és a neten olvashatóan az derül ki, hogy a tesztvizsga.hu több száz kérdést tartalmaz és ezt mind én csináltam munkaidőben állami fizetésért. Csak pontosításként: a tesztvizsga.hu képzési rendszere 9 tantárgy kb. 800 oldalnyi tananyagát tartalmazza, valamint az e tárgyak megtanulását elősegítő tesztkérdéseket, válaszokkal, magyarázatokkal, amelynek egynegyed része az én munkám. A teljes anyag 80%-a 2006 év végi nyugdíjba vonulásom után készült és több ezer kérdést tartalmaz a belvízi és tengeri kedvtelési hajósok, a hivatásos hajósok számára. Az a feltevés pedig, hogy a régi kérdéseket munkaidőben készítettem volna – nevetséges, tájékozatlanságot eláruló megjegyzés.

Elhangzott és leírásra is került, hogy a kérdések meglepetést okoznak a hallgatóknak a vizsgán, akkor látják először! Erre részben adtam már véleményt, hogy ez miben is áll, amit annyival egészítek ki ezen a helyen, hogy a képző szerveknek éppen az a feladata, hogy képzési anyagot biztosítsanak a hallgatóiknak, amit – én úgy vélem – egy kedvtelési tevékenység tekintetében semmiképpen nem indokolt állami pénzekből finanszírozni (itt nem tömegsportról van szó, ahol ez indokolt lehet). Azaz nem az államtól kell várni sem a kérdéseket sem a válaszokat, hanem dolgozni kell a befizetett pénzekért, fel kell készíteni a hallgatókat (nem csak besöpörni a tandíjat) és ha ez így történne, akkor teljesen mindegy milyen kérdést kapnak a vizsgán. Egyébként számos panaszt kapunk egyes képző szervek munkáját illetően, de szerencsére a mi közérzetünket elsősorban az határozza meg, hogy számtalan elégedett visszajelzést kapunk a sikeres vizsgázóktól és az elégedett képzőszervektől.

Elhangzott és szerepel a leírt szövegben is, hogy a vizsgabiztos a vizsgán látja először a kérdéseket! Ez a tény csak azt erősíti meg, hogy a hatósági vizsgabiztosok betartják a vizsgaszabályzatot, amely szigorúan tiltja a tesztlapokat tartalmazó boríték vizsgakezdés előtti felnyitását (?) Éppen azért alkalmazzák ezt a szabályt, hogy a visszaélések egyik lehetőségét kizárják, tehát ez a kitétel kifejezetten a hatóság munkájának jogszerűségéről tanúskodik (a nevükben is köszönjük az akaratlan elismerést).

Még egy pontosítás – csak a rend kedvéért – sosem voltam referens a hatóságnál, de ennek bizonyára utána jártak és én tudom rosszul.

Az Önök jóvoltából mi is elolvastuk az ombudsman állásfoglalását és úgy véljük, hogy egy rádióműsorban illik pontosan idézni egy közjogi szereplő álláspontját – Önök nem ezt tették és ezzel jelentősen megváltoztatták annak tartalmát, ezzel téves következtetésre jutottak és igyekeztek ezt igazságként tálalni. Az ombudsman állásfoglalása tökéletesen alátámasztja annak helyességét és jogszerűségét, amit a hatóság és mi is tettünk eddig ebben a kérdésben. Köszönettel tartozunk Önöknek azért, hogy megismerhettük az állásfoglalást.

Mindig „szerettem”, ha valaki úgy fogalmaz, hogy amit a másik csinál az annak „jó üzlet”. Ez azért nagyon frappáns, mert nem bíbelődik a kijelentést tevő azzal, hogy ezért a másik megdolgozott vagy ajándékba kapta. Ki kell ábrándítanom Pomucz urat, mi nem jutunk annyi bevételhez a munkaóráinkra vetítve, mint ő, igaz mi csak egyszerű mérnök és hajós emberek vagyunk (összességében úgy 80 évet hajóztunk, ami nyilván elhanyagolható tapasztalat).

Kérjük, hogy a nyilvánosság tájékoztatása érdekében a honlapjukon, mint véleményt szíveskedjenek megjeleníteni e levelet, hogy a közvélemény tájékozottsága teljesebb lehessen és mi is kifejthessük véleményünket. Ha kell állunk bárki rendelkezésére, hogy mindenki világosan lásson és elmondhassa jobbító szándékú gondolatait.

Tisztelettel,
Horváth ImrePartner képzőszervek és viszonteladók
Általános információk
Üzletben történő vásárláskor Ön kap egy felbontatlan és azonosítóval ellátott borítékot, melyben megtalálja azt a kódot, mellyel oldalunkon aktiválhatja a megvásárolt terméket. A Tesztvizsga-rendszert azonnal használatba veheti.

Azok a képzőszervek, amelyek tanfolyami segédletként és a vizsgabiztonság fokozása érdekében, vagy távoktatási (Távoktatásban is) rendszerként alkalmazzák a tesztvizsga-rendszert, tanfolyami tematikájuknak megfelelő ütemben osztják ki a vizsgára készülőknek a használathoz szükséges kódokat.

  Partner képzőszervek
Elméleti tárgyak
távoktatási formában
is tanulhatók.
Képzési terület
Zoltán alapítvány - Hajós akadémia Zoltán alapítvány - Hajós akadémia
 Távoktatásban is Belvízi hivatásos és kedvtelési, valamint a tengeri kedvtelési célú képesítések.
Magyar Jacht Akadémia Magyar Jacht Akadémia
  Tengeri kedvtelési célú képesítések.

 
Human Shipping


Human Shipping
1148 Budapest, Bánki Donát 22/c
  Hivatásos képesítések.
DECKPARTNER Deckpartner Hajózási Kft.
Hajóvezetői Oktatási Centrum
Budapest, XXI. ker. Nyuszi sétány 10./b
 Távoktatásban is Belvízi és tengeri kedvtelési célú képesítések.
NAVIGATOR Discoverer Yachting Kft. NAVIGATOR Discoverer Yachting Kft.
1138 Budapest, Szekszárdi utca 19-25.
  Kishajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Lőcsei és Társa Kft. Lőcsei és Társa Kft.
Kismaros, Duna utca 24.
  Kishajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
HAFEN - HAGI YACHT SPORT
HAFEN - HAGI YACHT SPORT
Budapesten és Balatonon
  Kishajó-vezető kedvtelési, hivatásos és szolgálati célú képesítések.
Második Hullám Második Hullám Hajózási és Szolgáltató Kft.
Balatonfűzfő, Nike Krt. 11/1.
  Kishajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Karsai Sport Vitorlás iskola Karsai Sport Vitorlás iskola
Balatonlelle, Apartments & Yachtclub
  Kishajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Andrik Autós és Vitorlásiskola Andrik Autós és Vitorlásiskola
Sopron
 Távoktatásban is Kishajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Andrik Autós és Vitorlásiskola Kalmár Autósiskola
Budapest, Vác, Dunakeszi, Fót, Sződliget
 Távoktatásban is Kishajó-vezető kedvtelési, hivatásos és szolgálati célú képesítések.
Pomucz Vitorlás Iskola Pomucz Vitorlás Iskola
Siófok
  Kishajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Úszóstég Úszóstég - Tapsimist vitorlásiskola
Balatonalmádi, Keszthely
  Kishajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
HT Vitorlás Klub Hiradástechnika Vitorlás Klub
Elmélet: Budapest II. ker.
Gyakorlat: Balatonlelle
 Távoktatásban is Kishajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Anno Ship Anno Ship
Szigetszentmiklós
 Távoktatásban is Kishajó-vezető kedvtelési, hivatásos és szolgálati célú képesítések, "B" kategóriás hivatásos hajóvezetői képesítések.
vitorlasoktatas.hu
Vitorlasoktatas.hu
Agárd, Velencei-tó, Budapest, Balatonfüred
  Kishajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Dél-Balatoni Szakközépiskola Dél-Balatoni Szakközépiskola
Zamárdi
  Hajózási technikus (OKJ) képesítés.
www.bankidonat.net
Bánki Donát Közlekedésgépészeti Szakközépiskola és Szakiskola
Budapest
  Hajózási technikus (OKJ), matróz (OKJ), kishajó-vezető képesítés.
Dajkahajo Dajkahajó Kft.
Hajósiskola és Hajósközpont
1239 Budapest, Horgász part 5/A.
 Távoktatásban is Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Autoinfo
Autoinfo Hungary EC
6720 Szeged, Kazinczy u. 12.
 
Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Derby
Derby Hajós és Autósiskola
Elmélet: Debrecen, Vámospércsi u 84.
Gyakorlat: Dombrád, Tokaj, Agárd
 
Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Szolchrom Kft Szolchrom Kft
Szeged, Abádszaló, Gyula-Szanazug
 Távoktatásban is Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Holovits
Holovits Sailing Kft.
Balatonföldvár
Távoktatásban is  Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Sport Yacht Kft
Sport Yacht Kft.
Alsóörs

 
Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Szántó und Co Kft.
Szántó und Co Kft
Baja

 
Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja
ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja
Budapest

 
Szolgálati célú képesítések.
Best in Sailing
Best in Sailing
Elmélet: Budapest III. ker.

 
Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú, hivatásos és szolgálati célú, valamint a tengeri kedvtelési célú képesítések.
Kapitány Hajós Iskola
Kapitány Hajós Iskola
Miskolc, Tisza tó

 
Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
RSOE
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület - RSOE
1089 Budapest, Elnök utca 1.

 
Belvízi hajózási rádiótelefon kezelő.
M.Mariner Bt.

M.Mariner Bt.

Banatonkenese 
Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
Obudai SE.

Obudai SE.

Budapest 
Kajak, kenu oktatás.
Látványos EC.

Látványos EC.

Abádszalók, Debrecen 
Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
BFYC Kereskedelmi és Oktatási Központ

BFYC Kereskedelmi és Oktatási Központ

Balatonkenese 
Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú, hivatásos és szolgálati célú képesítések.
Calypso Vitorlás Iskola

Calypso Vitorlás Iskola

Siófok 
Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
EDU SAIL

EDU SAIL

Balatonfenyves és Alsóörs 
Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú képesítések.
BMVI Balatonmáriafürdői Vitorlás Iskola

BMVI Balatonmáriafürdői Vitorlás Iskola

Balatonmáriafürdő 
Vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető kedvtelési célú képesítések.

Üzletek:


Üzletek   Megvásárolható belépési-kódok típusai
Maritime hajósbolt MARITIME hajósbolt
Budapest, III. ker. Szentendrei út 107-113.
  Kishajó-vezető kedvtelési, hivatásos és szolgálati célú képesítésekhez.
Mare Nostrum Mare Nostrum Yacht Charter
Budapest, XIV. ker. Dózsa Gy. út. 17.
  Kishajó-vezető kedvtelési, hivatásos és szolgálati célú képesítésekhez.
Marina Marina Yacht Sport Hajóalkatrész áruház
Budapest, III. ker. San Marco u. 56.
  Kishajó-vezető kedvtelési, hivatásos és szolgálati célú képesítésekhez.
VÍZVONAL VÍZVONAL Vizisport üzlet a belvárosban
Budapest, IX. ker. Rádai utca 33/b.
  Kishajó-vezető kedvtelési, hivatásos és szolgálati célú képesítésekhez.
TRINEXUS Trinexus Aqua Hajósboltok
Budapest, IX. ker. Soroksári út 108.
Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1/b.
Szeged, Brüsszeli krt. 22/c.
  Kishajó-vezető kedvtelési, hivatásos és szolgálati célú képesítésekhez.


Árjegyzék
Termékeinkről
Általános információk
Társaságunk egy olyan Interneten működő interaktív távoktatási ill. e-learning rendszert készített, mely a vizsgákra való felkészülést segíti. A Tesztvizsga-rendszer fejlesztése során sok év oktatásban és vizsgáztatásban szerzett tapasztalatát használtuk fel annak érdekében, hogy minél hatékonyabbá tegyük az egyéni felkészülést. A rendszer három fő funkció alkalmazását teszi lehetővé:
1.   
A vizsgára felkészüléshez szükséges tananyag, az ahhoz tartozó – elsajátítást és kellő tájékozottságot segítő – oktatói megjegyzésekkel kiegészítve. A tananyag nem pusztán a vizsgára koncentrál, hanem az adott ismeretanyag vizsga utáni alkalmazásának fontosabb gyakorlati, jogi vonatkozásaira is rámutat. A tananyag segítséget nyújt a vizsgák módszerének, szemléletének előzetes megismeréséhez is.
2.
A Tesztvizsga-rendszer tanító és gyakorló eleme egy-egy összefüggő ismeretcsoport vizsgakérdéseinek gyakorlását, ill. tanulását teszi lehetővé tematika és téma szerinti csoportosításban. A kérdések között kizárólag a hatóságnál alkalmazott kérdések szerepelnek, mely a már elérhető vizsgatárgyaknál összességében valamivel több, mint tizenegyezer kérdést jelent. A rendszer tanulás közben tárolja a felhasználó előre haladását a tananyag megismerésében és a tárolt információkat is figyelembe véve segíti a még el nem sajátított elemek megtanulását, a már elsajátítottak hosszú távú memorizálását.


(a képek illusztrációk, tartalmilag nem követik a tananyag és a tesztkérdések változásait)

A rendszer a helyesen megválaszolt kérdésekre is többször visszatér (változó környezetben) - különösen azokra, melyek nehezebben mentek - hiszen bármely kérdéssel találkozhat majd a vizsgázó a hatósági vizsgán. Hibás válasz esetén (a legtöbb esetben) hasznos rövid magyarázattal is szolgál a rendszer. A t. Felhasználó a tananyaggal és vizsgakérdésekkel kapcsolatosan kérdéseket tehet fel, amelyekre szakemberek válaszolnak. Az anyagban való előrehaladás mértéke a rendszerbe épített táblázat segítségével is követhető:
   
További információ a felkészítő használatában olvasható.
3. A Tesztvizsga-szimulációs elem a hajózási tárgyak tekintetében a hajózási hatósági vizsga körülményei közti tudás ellenőrzését és a képzőszerveknél történő házi-vizsga lebonyolítását támogatja. A rendszer a hatósági vizsga szabályai szerint állítja össze a kérdéseket, a fent említett kérdésekből. A kérdések mindegyike a hatóságnál is alkalmazott vizsgakérdés.

 

A véletlenszerűen (de a hatósági szabályoknak megfelelően) generált kérdéssorok megoldását követően a program azonnal kiértékeli a teljesítményt és tájékoztat pl. arról, hogy a hibás válaszok esetében milyen válasz lett volna helyes.
  Javuló
vizsga-szimulációs
eredmények: 
A Tesztvizsga-rendszer számos kényelmi és információs szolgáltatást nyújt. Bizton állíthatjuk, hogy a vizsgakérdések tanulásának fent leírt módja lényegesen kényelmesebb és hatékonyabb, mint a hagyományos módon való memorizálás. A színvonalas oktatási anyagokból (könyvekből, jegyzetekből, stb) és az iskolapadban való tanulást továbbra is hasznosnak és szükségesnek tartjuk (különösen a gyakorlati képzés részét), amelyekhez rendszerünk kiegészítésül szolgál.

Elvünk: tanuljunk kényelmesen, otthon vagy kedvünk szerint bárhol, olcsón, zavartalanul, szakszerű anyagból - eredményesen!

További speciális lehetőségek, eredményesség javítása

A tanfolyamra járók is biztosabbá tehetik megszerzett tudásukat és kipróbálhatják felkészültségüket, akik pedig elsőre sikertelenül vizsgáztak - javító vizsgát tesznek - módszerünkkel jelentősen növelhetik esélyüket arra, hogy már csak egyszer kelljen újra vizsgázniuk.

A Tesztvizsga.hu rendszert és annak a Nemzeti Közlekedési Hatóság által tansegédletként jóváhagyott oktató anyagát és tesztkérdéseit, valamint szolgáltatásait számos képzőszerv alkalmazza rendszeresen és eredményesen. A visszajelzések kedvező képet mutatnak a kedvtelési (sport) területen képzők és a hivatásos képző szervezetek, valamint az egyéni felhasználók körében is.

Általános tapasztalat a képző szerveknél, hogy a Tesztvizsga.hu rendszert használók esetében a vizsgák eredményessége jelentősen magasabb mint az anélkül felkészülők esetében.

További információk: Bemutatók megtekintése, előfizetés megrendelésének módja és árai.Felkészítő használata
Általános információk
A Tesztvizsga.hu rendszer működése döntően arra irányul, hogy segítségével a vizsgára készülő a vizsga eredményességéhez és a későbbi alkalmazáshoz szükséges szintű tudás birtokába jusson, valamint fel tudja mérni felkészültsége szintjét. A program legfeljebb az előfizetésnek megfelelő ideig használható az alábbiak szerint, de újabb előfizetéssel meghosszabbítható. A Tesztvizsga.hu rendszer előfizetőnként (azonosító+jelszó) több készülékről (pc, notebook, táblagép böngészőjéből) is használható, de egyidejűleg egy belépést tesz lehetővé.
 
 • Az előfizetés tulajdonosának felkészültségét, előrehaladását és teljesítményét értékeli a Tesztvizsga.hu rendszer.
 • A Tesztvizsga.hu rendszert egy előfizetéssel, egy felhasználó használhatja. A Tesztvizsga.hu rendszer azért sem használható egy előfizetéssel többek által, mert azokat a kérdéseket már nem fogja feltenni a gyakorló modul, amit más felhasználó többször, biztonságosan és helyesen megoldott, vagy partnere hibás válaszai esetén a felkészültebbeknek is többször felteszi a már jól elsajátított kérdéseket, feleslegesen. Az előfizetőnek tehát, kifejezett érdeke, hogy a Tesztvizsga.hu rendszert saját belépési kódjaival kizárólag egyedül használja.
 • A Tesztvizsga.hu rendszer esetleges egyidejű használatot érzékelve rövid időre (néhány percre) kizárja a rendszerből az adott felhasználót, tájékoztatva arról, hogy mikor léphet be ismét. Ez előfordulhat akkor is, ha a felhasználó kilépés nélkül lép be egy másik számítógépen, vagy egy új böngésző ablakba.
 • A rendszer három modulja összehangoltan működik, azaz a kérdések tematika vagy téma gyakoroltató modulok és a "Vizsga-szimuláció" modul.
 • A teljesítményét mindhárom modul folyamatosan rögzíti, saját eredményeit a statisztikai modulban ellenőrizheti.A tananyag megnyitása/olvasása önmagában nem indítja el a használati idő számolását. A használati idő számolása a tesztkérdések gyakoroltató, vagy vizsgaszimulációs moduljának első alkalommal történő megnyitásával veszi kezdetét, tárgyanként külön-külön számítottan.

Egyéni felkészülés esetén a tananyag elolvasását, megismerését követően, elsőként tematika szerint haladva célszerű a vizsgakérdések elsajátítása, gyakorlása, mivel az anyagrészek sok esetben egymásra épülő ismeretanyagot tartalmaznak. A rendszer egy adott kérdésre még helyes válaszadás esetén is több esetben tér vissza, egy sok éve alkalmazott és finomodó algoritmus szerint.

Ha egy adott kérdésnél segédeszközt használ, vagy csak még többször szeretné azt gyakorolni, akkor jelöljön meg hibás választ.

A Tesztvizsga.hu rendszer szervezett képzésben való alkalmazásakor az előadó iránymutatása mérvadó, amely leggyakrabban elsőként a téma szerinti gyakorlás (az összes témakört 100%-osan teljesítve) majd néhány szimuláció elvégzése.

A "Vizsga-szimuláció" modult akkor célszerű igénybe venni, ha már a teljes anyagon 100%-os eredménnyel túljutott, vagy csak ki szeretné próbálni tudását. A szimulációs modul a vizsga szintjének megfelelő tartalmú és számú kérdést tartalmazó (a megrendelő űrlapon szereplő számú) vizsga-szimulációs tesztsor kitöltésére ad lehetőséget. A tesztsorokat a teljes anyagból véletlenszerűen állítja össze a Tesztvizsga.hu rendszer, a hatósági vizsga-szabályoknak megfelelően.

Néhány vizsga-szimulációt követően lehetséges és érdemes visszatérni azokra a kérdés-csoportokra, amelyek téma teljesítés-mutatója az esetleges hibák miatt 100% alá csökkentek (lásd: statisztika) és ezzel ismét hozzáférhetőek. Ezeket a kérdéscsoportokat, már nem kérdezi előröl a Tesztvizsga.hu rendszer, mert csak az elhibázott vizsgakérdéseket és azok szűk környezetét szükséges tovább gyakorolni. A 100% alá csökkent csoportok ismételt 100%-os teljesítését követően javasolunk megint néhány vizsga-szimulációt, és így tovább...

Ha a bizonytalan kérdések és a vizsga-szimulációs lehetőségek is teljesen elfogytak, akkor program egy havi előfizetés keretében több kérdést már nem tesz fel, a gyakorlás, ill. tanulás folyamata (akár az előfizetés határidejének lejárta előtt) lezárul, de a tananyag továbbra is hozzáférhető. Tapasztalatunk szerint, a fent leírt módon történő (kedvtelési/sport célú hajózási képesítések esetén, jellemzően 2-3 hetet igénybe vevő) gyakorlás elegendő "vizsgabiztonságot" nyújt.

A tanulási periódus egy havi előfizetésen túlnyúlhat. Egy adott felhasználóhoz kötődő ismételt előfizetés vagy hosszabbítás esetén a Tesztvizsga.hu rendszer nem felejti el a korábbi eredményeket, így az nem a tanulás teljes megismétlését vagy megismételhetőségét, hanem (a vizsga-szimulációs lehetőségek számának növelése mellett) folytatást jelent.

Bár a Tesztvizsga.hu rendszerben eredetileg elérhető lehetőségeket is kevesen használják ki teljes mértékben, mégis lehetőséget biztosítunk azoknak, akik egynél több hónapra fizetnek elő arra, hogy a már elsajátított kérdéseket az eredetihez képest újra, és kissé gyorsabban átismételhessék. Általános javaslatunk az, hogy csak akkor kérjék az újrakezdés lehetőségét, ha már minden kérdéscsoportot 100%-ig teljesítettek. Az ilyen újrakezdési lehetőségek száma minden további hónaponként és tárgyanként egy alkalom, az előfizető, vagy oktatója kérése szerinti időpontban.
Megrendelés módja
Általános információk
A Társaságunk által készített Tesztvizsga.hu rendszer szolgáltatásai az Interneten keresztül vehetők igénybe, azaz a tananyag megismerésére, valamint a tesztkérdések gyakorlására is e módon van lehetőség.

Ha Ön olyan képzőszervnél készül fel a hatósági vizsgára amely tanfolyami segédletként és a vizsgabiztonság fokozása érdekében oktatásuk során alkalmazzák a Tesztvizsga.hu rendszert, akkor a tanfolyami tematikának megfelelő ütemben fogja megkapni oktatójától a használathoz szükséges kódokat. Ez esetben a számlát is iskolájától kapja mint viszonteladótól.

Egyéni előfizetés esetén a szabadon megnyitható oldalainkon található információk alapján Ön dönt arról, hogy igénybe kívánja-e venni szolgáltatásainkat. Ha az igénybe vétel mellett dönt, akkor a regisztrációval veszi kezdetét az igénybe vétel. (Ez a lépés még ingyenes.) Az itt megadott e-mail cím kapcsolatunk alapja a továbbiakban.

A szolgáltatás használata során a 30 napos használati időszak az adott termék (vizsgatárgy) tesztkérdéseinek első használatba vételtől számít, melybe nem számítanak bele az ingyenesen letölthető anyagok, ill. a tananyag használata (ha az nem jár együtt a tesztkérdések használatával is). A használati időszak - díjfizetés ellenében - meghosszabbítható. Ilyen esetben lehetőség van - a t. Megrendelő igénye szerinti időpontban - a korábbi teljesítmények törlésére, azaz a gyakorlás során ismételten valamennyi vizsgakérdés gyakorlására. Ez e-mailben igényelhető az info@tesztvizsga.hu címen.

A megrendelés/szolgáltatási csomag kiválasztásakor a program, tájékoztatást ad a szolgáltatás(ok) tételes és összesített áráról valamint a befizetés lehetséges módjairól.

A szolgáltatás igénybevétele előfizetéses, azaz a kiválasztott szolgáltatások akkor vehetők igénybe, ha a szolgáltatás (ill. előfizetés) díja Társaságunk e-mailben megadott bankszámlájára beérkezett. Kérjük, hogy a befizetéskor minden esetben közölje felhasználói azonosítóját.

WEB oldalunkon közvetlenül is megvásárolhatja, vagy megrendelheti termékeinket, az alábbi módokon:


Fizetési módok
(A szolgáltatás használata a befizetés beérkezését követően kezdhető meg.)


Jellemző átfutási idők

Banki átutalás
Munkanapon aznap vagy a következő munkanap
Készpénzes befizetés - postán (rózsaszín csekken) címre küldve (postás kézbesíti)
2-5 munkanap
Készpénzes befizetés - postán (rózsaszín csekken) bankszámlára küldve
10-15 munkanap
Készpénzes befizetés - a megjelölt bank bármely fiókjábanMunkanapon aznap vagy a következő munkanap
Készpénzes befizetés - másik bank bármely fiókjában Munkanapon aznap vagy a következő munkanap
Bankkártyás Visa Mastercard American Express Discover  vásárlás WEB oldalunkon közvetlenül, a PayPal bank (angol nyelvű) internetes rendszerét használva. (A vásárláshoz nem szükséges a PayPal banknál folyószámlát nyitnia. Ez esetben a PayPal bank oldalán válassza majd a [Dont't have a PayPal account?] linket.)Azonnal, de ha az utalást követően bármilyen okból megszakad az automatikus folyamat (pl. nem hagyja, hogy automatikusan visszatérjen a program a Tesztvizsga.hu oldalára) akkor aznap vagy másnap.
Aktiváló kód vásárlása viszonteladóinknál.Azonnal

A belépéshez szükséges kulcsszót az Ön által megadott e-mail címére küldjük meg.

Az utaláshoz szükséges információkat (pl. bank neve, számlaszám, stb. mivel az termékfüggő) a megrendelést követően olvashatja a képernyőn, mely adatokat egyúttal  e-mail-ben is megküldünk. A befizetésről szóló számlát kiállítjuk és választásának megfelelően térítésmentesen postázzuk a megrendelésben megjelölt levelezési címre, vagy legalább öt évig tároljuk (kérésre utólag is ingyenesen postázzuk).
A megrendelési adatlapon jelezheti, hogy
- kéri-e postázni a számlát?
- Ön ÁFA visszaigénylő-e?Visszajelzésekből
Általános információk
Felhasználóink írták:

 • "...az Önök rendszerében számomra az tetszett különösen, hogy önmagában, más háttéranyag nélkül, egyetlen böngészővel is megállt.  ..."
 • "...Az oldal jó és jól használható. Kitűnő tanulási segédlet. Jók a magyarázatok. Ráadásul sikeres vizsgát tettem. :-) Köszönöm végre valami normálisan működik.  ...."
 • "...A vizsgán minden rendben ment! A gyakorló oldal tényleg kiváló!  ...."
 • "...Csütörtöki vizsga: 20 vizsgázóból 1 bukott 9 ponttal. (Pech kategória) Ez évben, mióta a tesztvizsgát használjuk: 32 vizsgázóból 1 bukott. Sikermutató: 97%. Azt hiszem nem kell ragozni. A hallgatók véleménye ugyan ez. Mindenki nagyon jónak és hasznosnak tartja.  ..."
 • "...a kérdés megfogalmazásával akad némi probléma...a tesztvizsga rendszer egyébként nagyon tetszik!  ...." (Javítottuk, köszönjük!)
 • "...Szeretném megköszönni hogy van ez az oldal. Segítségével sikeresen levizsgáztam a hajózási szabályzatból. Nélküle nehéz lett volna..."
 • "...A vizsgára való felkészülésben sokat segített a program. Sikeresen levizsgáztam! További sok sikert! ...."
 • "...Elsőre sikerült a vizsgám, sokat segített a teszt gyakorlás. Nagyon jó így gyakorolni, másoknak is ajánlani fogom Önöket. Köszönettel és további sikereket kívánva..."
 • "...A tesztvizsga oldallal maximálisan elégedett vagyok, sokan köszönhetik Önöknek a sikeres vizsgájukat! ...."
 • "...Gratulálok a szolgáltatáshoz, színvonalas és szép. ...."
 • "...Ma vizsgáztam kedvtelési célú kishajó vezetésből és az Önök "tesztvizsga" programjának köszönhetően sikeresen vettem az " akadályokat" . Nagyon nagy segítség volt a program nyújtotta tanulási mód, gyakorlatilag elő sem vettem a H.Sz-t. ...."
 • "...Szeretném még egyszer megköszönni, hogy használhattam a rendszerüket. Sok ideig tart végigmenni az összes kérdésen ilyen módszerrel, ám szinte biztos eredményt ad. Teljesen magabiztosan mentem a vizsgára tegnap - már ami a teszt részét illeti -, és sikerült is 1 hibapontosra megírnom. A rendszer nagy előnye, hogy a lehető legkényelmesebb módon lehet vele tanulni. Sokkal könnyebb így, mintha a nyomtatott HSZ és a tesztkönyv alapján kellene készülni. Köszönettel és üdvözlettel..."
 • "...Őszintén megvallva, nagyon féltem a HSZ. megtanulásától, de ezzel a rendszerrel szinte élvezem.  ...."
 • "...Szeretném, megköszönni és egyben gratulálni a Tesztvizsga.hu rendszer hatékonyságához és összeállításához! A múlt héten vizsgáztam Hivatásos Kishajó vezetésből, és a Tesztvizsga.hu rendszer anyagával, anyagából készültem fel. A rendszer annyira tökéletes, hogy aki lelkiismeretesen végigmegy rajta, az szinte „álmából felébresztve” fogja tudni a vizsga anyagot. A számítógépen való tesztlap gyakorlási lehetőség, és a vizsgakörülmények szimulálása, is nagyon jó és szinte kényelmes tanulást tesz lehetővé! ..."
 • "...Köszönöm szépen a segítséget! 1 hibapontos lett a tesztvizsgám ma..."
 • "...Nagyon tetszik ez a távoktatásos rendszer, jól használhatók, könnyű vele tanulni. ..."
  Egy dolog viszont nagyon zavar benne: a Statisztika pontra kattintva elvileg azt kellene látni, hogy az adott tananyagrészben hány kérdés van, es ebből mennyiben vagyok meg bizonytalan..." (Javítottuk, köszönjük!)
 • "...Tisztelt Alkotók! Nagy segítség volt ez az oldal számomra, örök hála érte. Köszönettel,..."
 • .....Ez is pozitív tapasztalat és az eddigiek is mind pozitívak! ..."
 • "...A mai napon sikeres vizsgát tettem Hajózási szabályzatból! Köszönöm önnek és csapatának hogy segítségemre voltak célom elérésében! A vizsga után büszkén mondtam Tesztvizsga.hu ajánlottam önöket bukott vizsgázó társaimnak. Köszönöm! Tisztelettel:...... U.I. Nagyon jó csapat az önöké! ..."
 • "...A program jelenlegi formáját rendkívül jónak találom, nagy mértékben megkönnyíti a tanulást, csak gratulálni tudok a létrehozóknak, üzemeltetőknek!..."
 • "...Köszönet! Három vizsga, négy hibapont. BUÉK!..."
 • "...Ma sikerült a vizsgám, mindent köszönök..."
 • "...Tisztelt szolgáltató! Sajnálom, nem előbb találtam meg ezt a szenzációsan működtetett oldalt. Hiba pont nélkül sikerült levizsgáznom HSZ-ből. Zseniális, ahogy elmagyarázza, megtanítja az embert vízen közlekedni. Sok sikert a további munkájukhoz..."
 • "...Nagyon jó volt a rendszert használni .... csak időt kell az egészre fordítani. ! :) ... tényleg nagyon jó ami nagyon jó hogy a hatósági vizsgán betűről betűre ezek a kérdések képek stb.. található a tesztlapon. :) Hálas vagyok és Köszönöm a ... iskolának a sok szaktudás elsajátítását, és a Tesztvizsga csapatának meg a progi használatát! :-))) üdv: .... egy sikeresen vizsgázott hallgató! :))..."
 • "...Ezúton is szeretnék köszönetet mondani,mint felhasználó,mert nagyon sokat segít ez a program a tanulásban..."
 • "...Nekem az oktatásban nagy segítség volt a program. Nagyon örülök, hogy a jövőben is alkalmam lesz együtt működni veletek..."
 • "...Tisztelt "tesztvizsga.hu"csapata! Ezúton szeretném kifejezni nagyrabecsülésemet munkájuk iránt. Kiválóan fel tudtam készülni, és gyakorolni a vizsgáimra. Melyek, természetesen az Önök munkájának is köszönhetően, sikerültek. Köszönöm! További jó egészséget a munkához!..."
 • "...Az Onok weboldala fantasztikus. Koszonom hasznalatat, minden menupont tokeletesen ertheto es nagyon jol hasznalhato volt szamomra...nem beszelve a sikeres vizsga letetelerol.. Tovabbi sikeres eveket s mindenkinek ajanlani fogom Onoket. Udvozlettel..."
 • "...Köszönöm  a gyors intézkedést! Továbbá köszönöm  a lehetőséget, hogy így támogatták  a ma letett sikeres vizsgáimat. Az Önök szoftvere nélkül biztosan többször  kellett volna nekirugaszkodnom. További eredményeket és sikereket kívánok az egész csapatuknak! Üdvözlettel..."
 • "...Nagyon elégedett vagyok a Tesztvizsga.hu internetes módszerrel. Őszintén mondom, hogy az Önök módszere nélkül nem mentem volna át a vizsgán...Elsőre sikerült az elméleti vizsga..."

Mi köszönjük!

Külön köszönjük a Tesztvizsga.hu rendszer működésével és tartalmával kapcsolatos visszajelzéseket.


Az oldalainkon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek.
Az oldalainkon elérhető tartalmat és a Tesztvizsga.hu rendszert szerzői jog© védi. A Tesztvizsga.hu rendszer előfizethető moduljait és azok tartalmát kizárólag előfizetőink használhatják, előfizetésük időtartama alatt és csak a Tesztvizsga.hu oldalain. Az oldalainkon található bármely tartalom részben vagy egészben (a vizsgakérdéseket, képeket, ábrákat és válaszokat is beleértve) egyéb felhasználása, pl. másolása, publikálása, kölcsönbe vagy ajándékba-adása, hálózaton vagy más módon való elérhetővé tétele, üzleti célú felhasználása a Tesztvizsga.hu rendszer tulajdonosainak és az adott tartalom szerzőjének/előadójának előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!

HA5ABE Software © 1980
Weboldalunk hírei a backend.php és az ultramode.txt fájlokkal is elérhetők.

Elérhetőség / Kapcsolat    Árjegyzék / Megrendelés

Tartalomkezelő rendszer: © 2005 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licenc érvényes.
Oldalkészítés: 0.04 másodperc