Főmenü

· Főoldal

· Árjegyzék

· Tájékoztatók

· Tesztvizsga

· Személyes

· Magunkról

· Kapcsolat


Felhasználó
Felhasználónév

Jelszó

Biztonsági kód
Biztonsági kód
A fenti biztonsági kód megadása


Új felhasználó
REGISZTRÁCIÓ

Facebook

Facebook: Tesztvizsga.hu

Poster Mockup
Urban Poster MockupBrand New Mockup


Általános információk
Általános információkKöszöntő
   
Tisztelt Érdeklődő!

Örömmel köszöntjük portálunkon! Feltehetőleg a "tesztvizsga" kifejezés keltette fel figyelmét, ami az oldalunkon nyújtott szolgáltatások egyik legfontosabb eleme.

Távoktatási (e-learning) rendszerünket számos KÉPZŐSZERV alkalmazza távoktatás és hagyományos tantermi oktatás során, de a hozzáférés EGYÉNILEG is előfizethető.

Szándékunk szerint a portálunkon alkalmazott oktatási módszerrel segítjük azokat, akik vizsgára készülnek, szakmájuk/hivatásuk vagy kedves időtöltésük ismereteit EGYÉNILEG kívánják megszerezni, továbbá azokat, akik VALAMELY KÉPZŐSZERV TANFOLYAMÁRA JÁRNAK, de szeretnék tudásukat maradandóbbá tenni és vizsgabiztonságukat növelni.

Céljaink közé tartozik
segítséget nyújtani a képzőszervek oktatási tevékenységéhez, közösen kialakítani és szinten tartani egy megközelítőleg azonos (magas) színvonalú képzés törzsanyagát, együtt erősíteni a megszerzett tudás értékét, a vizsgák eredményességét.


Mit nyújtunk?A hivatásos, szolgálati célú vagy kedvtelési célú hajózási hatósági képesítő
vizsgára készülőknek

A Hajózási Hatóság által (KH/HL/A/74/37/1/2009 számon) tansegédletként jóváhagyott és felkészülési segédletként ajánlott 
 • folyamatosan karbantartott OKTATÁSI ANYAGOT,
 • a vizsgán alkalmazott HIVATALOS hajózási hatósági VIZSGAKÉRDÉSEK (tesztkérdések) gyakorlásának lehetőségét, tanulást segítő kiegészítő szolgáltatásokkal, ahol az illetékes szervek közzé tették a kérdéseket,
 • azon vizsgatárgyaknál, ahol a hatóság
   - nem tette közzé a vizsgáikon alkalmazott vizsgakérdéseket,
   - nem tette közzé a vizsgáikon alkalmazott vizsgakérdések válaszait,
   - vagy szóbeli a vizsga,
  a felkészítő rendszer, a rendelkezésünkre álló információk figyelembevételével, az általunk készített kérdések és válaszok tesztrendszerű gyakorlási lehetőségét, ami jelentősen segíti a tudás elmélyítését, az önellenőrzést,

 • egyéni tanulást segítő oktatástechnológiai és pedagógiai módszertant is alkalmazó interaktív oktatórendszert,
 • önellenőrzés lehetőségét a tényleges hatósági vizsga rendjét követő vizsga-tesztsorokkal,
 • rendszerbe integrált konzultációs lehetőséget
itt, a Tesztvizsga.hu interneten elérhető és használható felületén.

A Tesztvizsga.hu zárt rendszerű - interneten működő, böngészővel használható - távoktatási képzésmenedzsment rendszer (Learning Management System, LMS) -ként is alkalmazható

jóváhagyott elektronikus távoktatási és oktatást támogató "e-learning" rendszer, mely

szándékaink szerint minden vizsgakérdéshez,
a rendszerünkbe integrált
szakszerű magyarázó szöveg, ábra és elektronikus tananyag olyan kompletten kapcsolódik,
hogy más segédanyag (pl. könyv vagy CD) felhasználása nélkül is
elegendő a hatósági vizsgákra való felkészüléshez.

Árjegyzék
Minden hivatásos hajós figyelmét felhívjuk, hogy egy uniós szabályozás kihirdetése a 12/2022. (IV.14.) ITM rendelet a hivatásos hajósok képesítéseiről jelentősen megváltoztatta a vizsgafelkészülés, a vizsgafeltételek, a vizsgák rendszerét. Oldalunkon kiemeltük a legfontosabb változásokat és azok várhatóan befolyásolják majd a kínálatunkban szereplő tárgyak elnevezését és tartalmát is. Igyekszünk minél gyorsabban követni a jogszabályi változásokat, hogy felhasználóink biztonsággal fel tudjanak készülni vizsgáikra.   


A Tesztvizsga.hu használatát azoknak is ajánljuk akik szeretnék elmélyíteni tudásukat, gyakorolnák a vizsgakérdéseket és erősítenék vizsgabiztonságukat.

Rendszerünk valamennyi árjegyzékünkben szereplő belvízi kedvtelési célú vizsgatárgy, valamint a hivatásos és szolgálati célú hajós vizsgatárgyak tekintetében a hatósági vizsgán használt vizsgakérdéseket és (ha közzé tették) válaszokat tartalmazza, valamint a számonkérés rendje is - nagyrészt - annak megfelelő, jelentős számú gyakorlási lehetőséget biztosítva vizsgakörülmények között. Szükség esetén rendszerünk kiegészítő tesztkérdésekkel segíti elő a sikeres vizsgafelkészülést, illetve ahol a vizsga szóbeli vagy gyakorlati a tananyag kitér a hatósági vizsgakérdésekre és gyakorlati feladatokra is (megjelölve az ismeretrész tananyagban való elérhetőségét). 
Amely tárgyaknál a hatósági vizsga szóbeli, a tesztkérdések gyakorlásával, ill. a tananyag segítségével fel lehet készülni, vizsgabiztonságot szerezni.

A Tesztvizsga.hu szolgáltatásai között valamennyi vizsgatárgy tekintetében megtalálható a vizsgán számon kért ismeretanyag (tananyag) és a vizsgák tesztkérdéseinek gyakorlási lehetősége, valamint összességében (a belvízi kedvtelési vizsgák három vizsgatárgyában) 80 db gyakorló vizsgateszt-sor kitöltési lehetősége)

A Tesztvizsga.hu munkacsoport szakértői a hivatásos és szolgálati célú vizsgákra készülőknek is komplex e-learning szolgáltatást készítettek/készítenek, amely a vizsgán és a későbbi gyakorlati hajózásban szükséges tudás megszerzését szolgálják - eddigi vizsgatapasztalataink szerint eredményesen. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük és követjük az uniós szabványok, jogszabályok, a magyar jogszabályok, a hajózási hatóság módszertani, vagy formai változásait/módosításait.

A felkészülés során a Tesztvizsga.hu biztosítja az interaktív kapcsolatot, azaz a honlapon szereplő tananyag és tesztkérdések tekintetében készséggel segítjük tisztelt Felhasználóinkat. Erre szolgáló felületünk valamennyi tesztgyakorló oldalon megtalálható.

A Tesztvizsga.hu használata során elérhető tananyag (amely része az előfizetésnek) folyamatosan karbantartott, folyamatos szakmai kontroll alatt álló, kisebb költségigényű és azonnali változáskövetéssel rendelkező (azaz friss) és célirányosabb, mint a piacon kapható nyomtatott, ill. CD-n elérhető tananyag, vagy nyomtatott szakirodalom.


Az egyes praktikusan csoportosítható tárgyakat (pl. valamennyi kedvtelési vizsgatárgy, vagy a hivatásos nagyhajó-vezetők esetében több tárgy, vagy hivatásos/szolgálati célú kishajó-vezető vizsgatárgyak) csomagban is hozzáférhetővé tettük, amely csomagok az egyedi vásárláshoz képest jelentős (8-15%-os) árkedvezménnyel vehetők igénybe.
A csomag használatakor a használati időszak számlálása a tesztkérdések gyakoroltató, vagy vizsgaszimulációs részének első alkalommal történő megnyitásával veszi kezdetét, tárgyanként. A tananyag használatának megkezdése, valamint egy adott tárgy komplett (tananyag+tesztkérdések) használatának megkezdése a többi tárgy tekintetében nem indítja el a használhatóság időtartamának csökkenését. A csomag megvásárlása tehát arra ad lehetőséget, hogy a Felhasználó maga döntse el a tanulás ütemezését (teheti ezt rövid idő alatt, ha közel van a vizsga időpontja és teheti akár több hónapig is, ha naponta kevés ideje van foglalkozni az anyaggal).
Azoknál a tárgyaknál, ahol nincsenek tesztkérdések, a rendszerbe történő első belépéssel indul a 30 napos használati idő. Ez idő alatt használható a tananyag. Ezeknél a rendszer jelenleg még nem jelzi a még rendelkezésre álló használati időt.

Ha felkeltettük érdeklődését a további részletek tekintetében, akkor javasoljuk tájékoztatóink, bemutatóink és kínálatunk megtekintését. Termékeinket viszonteladóinknál is megvásárolhatja.

   
 
 
Az oldalainkon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek.
Az oldalainkon elérhető tartalmat és a Tesztvizsga.hu rendszert szerzői jog© védi. A Tesztvizsga.hu on-line e-learning rendszer, az előfizethető moduljait és azok tartalmát kizárólag előfizetőink használhatják, előfizetésük időtartama alatt és csak a Tesztvizsga.hu oldalain. Az oldalainkon található bármely tartalom részben vagy egészben (a vizsgakérdéseket, képeket, ábrákat és válaszokat is beleértve) egyéb felhasználása, pl. másolása, publikálása, kölcsönbe vagy ajándékba-adása, hálózaton vagy más módon való elérhetővé tétele, üzleti célú felhasználása a Tesztvizsga.hu rendszer tulajdonosainak és az adott tartalom szerzőjének/előadójának előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!

HA5ABE Software © 1980

Elérhetőség / Kapcsolat               Árjegyzék /Megrendelés

A tartalomkezelő keretrendszer: © 2005 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licenc érvényes.
Oldalkészítés: 0.31 másodperc