Főmenü

· Főoldal

· Árjegyzék

· Tájékoztatók

· Tesztvizsga

· Személyes

· Magunkról

· Kapcsolat


Felhasználó
Felhasználónév

Jelszó

Biztonsági kód
Biztonsági kód
A fenti biztonsági kód megadása


Új felhasználó
REGISZTRÁCIÓ

Facebook

Facebook: Tesztvizsga.hu

Poster Mockup
Urban Poster MockupBrand New Mockup


Belvízi és tengeri hajózás
Belvízi és tengeri hajózásHajósok képzésével foglalkozó iskolák, ill. szervezetek számára

A hajózási képesítésekről szóló rendelet azerint minden, hajó vezetésére jogosító kedvtelési célú, szolgálati célú és hivatásos  hajózási képesítés megszerzésének egyik előfeltétele, jóváhagyott képzőszervnél végzett tanfolyam és annak igazolása. Ilyen igazolást, a Hajózási Hatóság által jóváhagyott képzőszervek állíthatnak ki. 
Képzőszerv jóváhagyásának egyik feltétele a jóváhagyott tematika alkalmazása és (megfelelő példányszámban rendelkezésre álló) jóváhagyott tananyag a képzésben. 

A Tesztvizsga.hu - 17 éve - olyan tananyagot tesz hozzáférhetővé megrendelőinek, amelyeket a Hajózási Hatóság jóváhagyott, ill. amikor erre már nem volt hatásköre, akkor annak vizsgálatát követően ajánlott tananyagai között szerepeltet, és amelyeket az egyes szakterületek elismert szakemberei készítettek. Ezek a tananyagok a hatósági engedélyezés során alkalmazhatók jóváhagyott tananyagként akkor, ha a képzőszerv együttműködési megállapodás alapján azt alkalmazza az oktatásban és azt használja is. 


Képzőszervek és oktatók számára jelentős viszonteladói kedvezményt biztosítunk, egységes feltételekkel:


A Tesztvizsga.hu rendszere szervezett képzésben is alkalmazható, mint:
 • oktatástechnológiai és pedagógiai módszertant is alkalmazó, 
 • hagyományos oktatást is támogató, és azt kiegészítő
 • távoktatásban is felhasználható elektronikus oktatási "e-learning" rendszer,
 • a "Hajózási Hatóság által KH/HL/A/74/37/1/2009 számon jóváhagyott, ill. ajánlott tansegédlet",
 • a képzőszervek jóváhagyási eljárásához (hasznosítási szerződés megkötésének lehetősége biztosított több formában),
 • komplett tematika és tananyag,
 • a hatósági vizsgakérdések gyakorlási lehetősége, súgók segítségével azonnali magyarázatok elérhetőségével, esetenként konzultációs lehetőséggel, ami lényegesen hatékonyabbá teszi a tesztek, vagy szóbeli kérdések gyakorlását;
 • elméleti tárgyakat oktatók munkájának segítésére.
 • Saját képzésüket kiegészítve, viszonteladóként kínálhatják tanulóiknak a folyamatosan karbantartott ismeretanyag elérését és a hatósági vizsgakérdések gyakorlásának lehetőségét, fokozva ezzel a vizsgabiztonságot (eddigi tapasztalatunk szerint ez - az ajánlásunk szerinti felhasználás esetén - eléri a 95%-ot).
 • Az iskolák (általuk felhatalmazott) oktatóinak speciális lehetőségeket biztosítunk. (pl. adminisztrálási lehetőségek, megtekinthetik ill. figyelemmel kísérhetik saját iskolájukba járó tanulóik Tesztvizsga.hu rendszerben teljesített gyakorlási és vizsgaszimulációs eredményeit, válaszolhatnak a feltett kérdéseikre,...)
A Tesztvizsga.hu használata nem igényel képzőszerv által biztosított számítógépes géptermet, mivel a rendszer használata nem helyhez kötött.

A programcsomaghoz tartozó napra készen karbantartott tananyag (amely része a megrendelésnek)
 • lefedi a hatósági vizsga követelményeit,
 • kisebb költségigényű és célirányosabb, mint a piacon kapható, hasonló témájú szakkönyvek azzal a többlettel, hogy
 • interaktív gyakorlási lehetőséget és
 • a rendszerbe integrált off-line konzultációs lehetőséget is biztosít,
 • a Tesztvizsga.hu rendszert azonos felhasználó több gépről is használhatja ugyanazzal a felhasználói névvel, de nem egy időben.
Kedvtelési hajósoknál
a Tesztvizsga.hu a három elméleti vizsgatárgya esetében teszi lehetővé a vizsgakérdések gyakorlási lehetőségét, továbbá véletlenszerűen - de a vizsga-szabályoknak megfelelően - összeállított tesztsorokon is lehetővé teszi az ismeretanyag gyakorlását a hatósági vizsga körülményei között (vizsgateszt).

Ugyanezt a hivatásos és szolgálati hajósoknál 22 vizsgatárgy 30 vizsgaszintjénél biztosítjuk.

A Tesztvizsga.hu szervezett képzésbeli használatának megkezdése az igényelt mennyiségű kód megrendelésével és a tanulóknak való kiosztásával (az aktiválási és felkészülési tájékoztatóval együttesen) lehetséges.

Egy adott kód használati idejének számolása a tesztkérdések gyakoroltató, vagy vizsgaszimulációs részének első alkalommal történő megnyitásával veszi kezdetét, tárgyanként, azaz a tananyag gyakorlása önmagában nem indítja el a korlátozott (30 napos) használati időszakot., kivéve az olyan tárgyakat, ahol nincsenek tesztkérdések (ott a tananyag első megnyitásával kezdődik a 30 napos használati ciklus).  Az előfizetési idő ismételt előfizetéssel hosszabbítható.

További részletek a hasznosítási szerződésben, Felkészítő használata és a Termékeinkről című tájékoztatókban.

   
 
 
Az oldalainkon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek.
Az oldalainkon elérhető tartalmat és a Tesztvizsga.hu rendszert szerzői jog© védi. A Tesztvizsga.hu on-line e-learning rendszer, az előfizethető moduljait és azok tartalmát kizárólag előfizetőink használhatják, előfizetésük időtartama alatt és csak a Tesztvizsga.hu oldalain. Az oldalainkon található bármely tartalom részben vagy egészben (a vizsgakérdéseket, képeket, ábrákat és válaszokat is beleértve) egyéb felhasználása, pl. másolása, publikálása, kölcsönbe vagy ajándékba-adása, hálózaton vagy más módon való elérhetővé tétele, üzleti célú felhasználása a Tesztvizsga.hu rendszer tulajdonosainak és az adott tartalom szerzőjének/előadójának előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!

HA5ABE Software © 1980

Elérhetőség / Kapcsolat               Árjegyzék /Megrendelés

A tartalomkezelő keretrendszer: © 2005 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licenc érvényes.
Oldalkészítés: 0.31 másodperc