Főmenü

· Főoldal

· Árjegyzék

· Tájékoztatók

· Tesztvizsga

· Letöltések

· Személyes

· Magunkról

· Kapcsolat


Felhasználó
Felhasználónév

Jelszó

Biztonsági kód
Biztonsági kód
A fenti biztonsági kód megadása


Új felhasználó
REGISZTRÁCIÓ

Facebook

Facebook: Tesztvizsga.hu

Poster Mockup

Urban Poster Mockup

Urban Poster Mockup WebShop

Google hirdetés
Nyomkövetőt tartalmazhatnak


Belvízi és tengeri hajózás
Belvízi és tengeri hajózásMatróz képesítés

Tájékoztatjuk t. Ügyfeleinket, hogy több partnerünk kérésére elkészítettük a MATRÓZ képzéshez szükséges elméleti tananyagot, amely már elérhető honlapunkon. A jövőben ez a matróz képesítés csak tavainkon használható munkavégzésre, mivel a 12/2022.ITM rendelet minden más víziúton uniós matróz képesítést ír elő, amely lényegesen eltérő követelményrendszert alkalmaz. A hatóságok - még hiányzó - dokumentumainak kiadását követően a Tesztvizsga.hu is elkészíti a szükséges tananyagot és gyakorlási lehetőségeket (várhatóan 2022. december folyamán készül el).
-----
A tavakra alkalmazható tananyagunk a jelenleg hatályos követelményeknek felel meg, azonban mindenképpen szükséges hozzá a matróz szakma gyakorlati részének elsajátítása is (erre kitérünk a tananyag végén). Az e-learning tananyag és teszt gyakorlási lehetőség valamint a  többi képesítésnél megszokott vizsgaszimulációs elem lehetővé teszi a képző szerveknek a  (időben és eredményességben) hatékony elméleti képzést és elsősorban a gyakorlati képzésre történő felkészítést is.
A tananyag és a tesztgyakorló/vizsgáztató anyag két tárgyból áll:
- Hajózási szabályzat
- Hajózási ismeretek.
Kapható külön és csomagban.
Azoknak a gyakorlati elemeknek az elsajátítását, amelyek csak a valós gyakorlati hajózás során érhetők el (pl. bárka-leforgatás, műveletek vontatmánnyal, tolóhajóval, zsilipelés) videókkal és animációkkal tesszük elérhetővé (ezek használatához, pl. pps, MP4, gif szükségesek olyan programok, amelyekkel megtekinthetők, ill. a YouTube elérhetősége). 

   
 
Kapcsolódó kategóriák

Belvízi és tengeri hajózás

 
 
Az oldalainkon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek.
Az oldalainkon elérhető tartalmat és a Tesztvizsga.hu rendszert szerzői jog© védi. A Tesztvizsga.hu on-line e-learning rendszer, az előfizethető moduljait és azok tartalmát kizárólag előfizetőink használhatják, előfizetésük időtartama alatt és csak a Tesztvizsga.hu oldalain. Az oldalainkon található bármely tartalom részben vagy egészben (a vizsgakérdéseket, képeket, ábrákat és válaszokat is beleértve) egyéb felhasználása, pl. másolása, publikálása, kölcsönbe vagy ajándékba-adása, hálózaton vagy más módon való elérhetővé tétele, üzleti célú felhasználása a Tesztvizsga.hu rendszer tulajdonosainak és az adott tartalom szerzőjének/előadójának előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!

HA5ABE Software © 1980

Elérhetőség / Kapcsolat               Árjegyzék /Megrendelés

A tartalomkezelő keretrendszer: © 2005 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licenc érvényes.
Oldalkészítés: 0.16 másodperc